Η ομάδα του taxidevoumemazi.gr αποτελείτε από ανθρώπους που αγαπάνε το ταξίδι, την φωτογραφία, τα βίντεο και τις νέες τεχνολογίες. Αν μας διαβάζεις καιρό και παρακολουθείς τα social Media μας, είναι κάτι που ήδη το έχεις καταλάβει αν είσαι νέος φίλος μας θα φροντίσουμε να το καταλάβεις στην πορεία.

Ας δούμε όμως πως θα μπορούσε η υπηρεσία ή το προϊόν σας να προωθηθεί μέσα από το taxidevoumemazi. Στην τρέχουσα εποχή που διανύουμε πρωτεύον ρόλο στην προώθηση και διαφήμιση έχει το digital και social media marketing και αυτό ακριβώς είναι που μπορούμε σας παρέχουμε μέσα από μία πληθώρα υπηρεσιών:

Content Creation / Δημιουργία Περιεχομένου

Ζούμε σε μία εποχή που το δημιουργικό περιεχόμενο (κείμενο, φωτογραφία και video) είναι το κυριότερο στοιχείο της παρουσίας σας στο διαδικτυακό κόσμο. Σε αυτό ακριβώς εξειδικεύετε το taxidevoumemazi, ας τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά

Αρθρογραφία

Συνεργαστείτε μαζί μας -

Μπορούμε μέσα από τον ιστότοπο μας να παρουσιάσουμε την υπηρεσία/προϊόν/brand σας. Η παρουσίαση μπορεί να γίνει με ποικίλους τρόπους όπως για παράδειγμα άρθρο εμπειρίας, (όπου κάποιος από τους αρθρογράφους μας χρησιμοποιεί το προϊόν η την υπηρεσία, επισκέπτεται την περιοχή ή την επιχείρηση σας) άρθρο παρουσίασης όπου σύμφωνα με το υλικό που μας στέλνεται δημιουργούμε ένα ελκυστικό κείμενο ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο γραφής θελήσετε για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. 

Μπορείτε να δείτε δείγμα γραφής στο: https://taxidevoumemazi.gr/naxos/sunset-restaurant

Video (Επίγειo / Drone)

Συνεργαστείτε μαζί μας -

Η ομάδα μας με τον επαγγελματικό εξοπλισμό που διαθέτει και τους επαγγελματίες/καλλιτέχνες του χώρου μπορεί να δημιουργήσει για εσάς εκπληκτικά video που θα αναδείξουν το αντικείμενο σας. Τα video που θα παραλάβετε θα είναι μονταρισμένα και έτοιμα για οποιαδήποτε χρήση τα χρειάζεστε.

Μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς μας στο https://www.youtube.com/c/TaxidevoumeMazi

Φωτογραφία

Συνεργαστείτε μαζί μας -

Μπορούμε να αναλάβουμε την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου/ του προϊόντος/ ή του τόπου σας με επίγεια και εναέρια μέσα.

Social Media Content

Συνεργαστείτε μαζί μας -

Δημιουργία περιεχομένου για social media (Posts, Stories, Reels)

Giveaways

Η τάση της εποχής για την αναγνωρισιμότητα  του Brand σας είναι τα Giveaways, δηλαδή διαγωνισμός (κλήρωση) στα social media. Θα ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε με αυτό τον τρόπο και παρέχουμε στους αναγνώστες μας κάποια από την υπηρεσία ή προϊόν σας.

Μπορείτε να δείτε δείγματα των Giveaway μας στο: https://taxidevoumemazi.gr/giveaways/

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας