in

Travellers: Αλεξάνδρα Τσιαφούτη

H Αλεξάνδρα Τσιαφούτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο 6 χρόνων. Ασχολείται με την φωτογραφία και με τις  διαφημίσεις επιχειρήσεων μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς από τα μέσα μαζικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CDmCrMqpOC0

Ποιοι είναι οι λόγοι που σε κάνουν να ταξιδεύεις;

Ξεκίνησα να ταξιδεύω γιατί ήθελα να ανακαλύψω νέους προορισμούς και να γνωρίσω ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα! Πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε ένα μέρος, λατρεύω να ξεκινάω την διαδικασία προετοιμασίας του επόμενου ταξιδιού.

Σε ποιες χώρες έχεις ταξιδέψει;

Έχω ταξιδέψει Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία (βόρεια και νότια), Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Ουγγαρία.

https://www.instagram.com/p/BxsOIpalbxE/?utm_source=ig_web_copy_link

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου προορισμός;

Ο αγαπημένος μου προορισμός είναι η Βαρκελώνη. Είναι μια πανέμορφη πολύχρωμη πόλη στην Ισπανία με τρομερά φιλόξενους ανθρώπους και υπέροχο φαγητό. Νομίζω πως είναι η πόλη που αν μπορούσα θα μετακόμιζα αύριο!

Ποια είναι τα tips που προτείνεις;

Είμαι τρομερά οργανωτική όποτε πριν από κάθε ταξίδι (ειδικά στο εξωτερικό) δημιουργώ πρόγραμμα για κάθε μέρα και αφήνω μόνο μια μέρα κενή για να κάνω ότι θέλω. Επίσης θα πρότεινα να τσεκάρουν τον καιρό μέχρι και την τελευταία μέρα γιατί την έχω πατήσει. Είχα πάει στην Ολλανδία με καλοκαιρινά ρούχα και είχε 11 βαθμούς
Τέλος σαν τελευταίο tip προτείνω να μην επιλέγουν μόνο τα τουριστικά μέρη ώστε να μπαίνουν στο ρυθμό της πόλης μαζί με τους ντόπιους.

Έχει γίνει σε κάποιο από τα ταξίδια σου κάτι που σου έχει μείνει αξέχαστο (περίεργο η ευτράπελο);

Σε κάθε ταξίδι κάτι θα συμβεί αλλά το χειρότερο το έχω ζήσει στην Γερμανία.
Επιστρέφαμε από Φρανκφούρτη και στον έλεγχο βρήκαμε έναν υπάλληλο Έλληνα, ενώ λοιπόν κάναμε χαβαλέ ξαφνικά μας ενημέρωσε ότι ο άντρας μου είναι ύποπτος για μεταφορά βόμβας στη τσάντα του. Ήρθαν τρεις αστυνόμοι μαζί με αστυνομικό σκύλο και ο υπεύθυνος των ελέγχων……για τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ!!!!!
Κοντέψαμε να μείνουμε από το σοκ όποτε οτιδήποτε σε υγρή μορφή πάντα στη βαλίτσα.

« Αγαπημένη της φωτογραφία στην Βαρκελώνη , την πόλη που λατρεύει»

https://www.instagram.com/p/BjsSv6LF3UJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Ποιος πιστεύεις είναι ο προορισμός με τα περισσότερα Instagramable spots?

Για εξωτερικό θα πω το Παρίσι είναι η πόλη του έρωτα συνεπώς έχεις δυνατότητα να βγάλεις εκπληκτικές φωτογραφίες. Για εσωτερικό θα πω την Κρήτη, είναι ένα νησί που συνδυάζει τα πάντα όποτε το φωτογραφικό υλικό θα είναι πανέμορφο.

Προτιμάς καλοκαιρινούς η χειμερινούς προορισμούς ;

Τον χειμώνα θέλω να ταξιδεύω στο εξωτερικό ειδικά τα Χριστούγεννα υπάρχουν άπειρες ευρωπαϊκές πόλεις στολισμένες σαν παραμύθι.
Το καλοκαίρι θέλω να μένω Ελλάδα και να γυρνάω τα νησιά μας τα πανέμορφα.

https://www.instagram.com/p/CCN43onJmPD/?utm_source=ig_web_copy_link

Προτιμάς ταξίδια στο εξωτερικό ή την Ελλάδα;

Και τα δυο, το ταξίδι είναι πάντα κάτι καινούργιο! Ακόμα και σε μέρη που έχεις πάει στο παρελθόν πάντα θα βρεις καινούργια πράγματα να κανείς! Ο ενθουσιασμός μου όταν ξεκινάω να φτιάχνω την βαλίτσα μου είναι τεράστιος οποίος και αν είναι ο προορισμός…

O προορισμός των ονείρων της είναι  η Ιαπωνία, δεν το έχει τολμήσει  όπως μας είπε γιατί την  ανησυχούν οι τόσες ώρες  πτήσεων. Η ομάδα του Taxidevoume Mazi της εύχεται να πραγματοποιήσει κάποια στιγμή το ταξίδι της.

Πες μας την γνώμη σου

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Ενημέρωση...

0

Travellers: Εκατερίνα Πολυμέρου

Saxtom (Τομ Γιαννακόπουλος), ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος σαξοφωνίστας της χώρας μας.