The Gourmet Street Food «Η Βρωμιάρα»: Απίστευτη ποιότητα, κρέατα σιγομαγειρεμένα με sous vide και γεύσεις που δεν ξεχνιούνται! - thefooder.gr

The Gourmet Street Food «Η Βρωμιάρα»: Απίστευτη ποιότητα, κρέατα σιγομαγειρεμένα με sous vide και γεύσεις που δεν ξεχνιούνται!

3 λεπτά ανάγνωση

thefooder.gr μας παρουσιάζει τη «Βρωμιάρα»!

Όταν βρίσκεσαι εκεί, σταματάς να μιλάς, σταματάς να σκέφτεσαι και απλά… δαγκώνεις. Ο λόγος για τη «Βρωμιάρα», μια street food καντίνα αλλιώτικη από τις άλλες, που από το 2015 προσφέρει σιγομαγειρεμένα κρέατα με την τεχνική sous vide, και έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε το street food στην Ελλάδα.

Το project της «Βρωμιάρας» ξεκίνησε στα Γιάννενα και εξαπλώθηκε γρήγορα σε Περιστέρι, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, ενώ σύντομα θα βρεθεί και στην Αλεξανδρούπολη και στο Ηράκλειο Κρήτης. Όπου κι αν βρίσκεσαι, η Βρωμιάρα έρχεται για εσένα.

Το μυστικό; Όλα τα κρέατα μαγειρεύονται με τη μέθοδο sous vide. Από την πανσέτα που σιγοψήνεται για 16 ώρες και λιώνει στο στόμα, μέχρι το 100% ελληνικό φιλέτο κοτόπουλο που μένει ζουμερό και τρυφερό, και το μπιφτέκι, ένα τέλειο πάντρεμα μοσχαρίσιου και χοιρινού σε αναλογία 50/50. Αλλά δεν είναι μόνο το κρέας. Όλες οι σάλτσες φτιάχνονται στο χέρι με δικές τους συνταγές, για να ξέρεις ότι αυτό που τρως είναι 100% αυθεντικό και φτιαγμένο με μεράκι.

Ad image

Τα υλικά είναι πάντα φρέσκα, από τη ρόκα, την παρμεζάνα, το τραγανό κρεμμύδι, το μπέικον, τα αυγά μάτια και ό,τι άλλο προστίθεται στα σάντουιτς σου, ενώ το ψωμί είναι τόσο μαλακό και γευστικό που δύσκολα θα βρεις κάτι ανάλογο σε street food.

Ο The Fooder βρέθηκε στο νέο κατάστημα της «Βρωμιάρας» στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάθισε στο street βαρέλι έξω από την καντίνα και δοκίμασε την special πανσέτα με το πεστο φέτας που δένει τέλεια με το καλομαγειρεμένο κρέας, το “Υπερδιαγαλαξιακό“, ένα σάντουιτς γεμάτο γεύσεις που απλά δεν χάνει ποτέ, το “Vlachiko” μπεργκερ με διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι και κρέμα μετσοβόνε, ένας συνδυασμός που λιώνει και ενώνει τις γεύσεις όσο το μασάς. Και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το κουβαδάκι της Βρωμιάρας, με ζουμερό κοτόπουλο και μια μαγιονέζα που τα δένει όλα μαζί, ενώ έκλεισε με ένα χοτ ντογκ που απέχει πολύ από ό,τι έχεις στο μυαλό σου για hot dog.

Θα τους βρείτε καθημερινά (εκτός Δευτέρας) στα παρακάτω σημεία:

Αυτή είναι η Βρωμιάρα – The Gourmet Street Food, με καλές τιμές που δεν πονούν την τσέπη και γεύσεις που ζεσταίνουν την καρδιά!

Μοιράσου το άρθρο
Follow:
Το φαγητό για μένα είναι κάτι παραπάνω από γεύση — είναι εμπειρία, συναισθήματα, αναμνήσεις. Είμαι ο thefooder και μέσα από τη στήλη μου στο Taxidevoumemazi.gr, σας καλώ σε ένα ταξίδι γεμάτο μυρωδιές, γεύσεις και ιστορίες που αξίζει να ανακαλύψουμε μαζί. Μαζί θα ανακαλύψουμε διαμαντάκια σε όλη την Ελλάδα: από αυθεντικό street food και παραδοσιακές γεύσεις μέχρι τις πιο απρόσμενες κουζίνες. Σκοπός; Να ταξιδέψουμε μαζί και να φέρουμε τις μυρωδιές, τις γεύσεις και την παράδοση κάθε τόπου… κατευθείαν στο σπίτι σας. Μπορείς να με βρεις στο TikTok και στο Instagram ως thefooder.gr, για καθημερινές δόσεις καλού φαγητού, λαχταριστές προτάσεις και διαγωνισμούς που δε θες να χάσεις. Αν αγαπάς το φαγητό όσο εγώ επισκέψου τις προτάσεις μου και θα με θυμηθείς