Tα περισσότερα camping στην Ελλάδα ήταν και είναι δίπλα στην θάλασσα εκεί που χτυπάει το κύμα. Ήταν περισσότερο στην μόδα την περίοδο του 90’ τότε που η δημιουργία δωματίων -ξενοδοχείων γινόταν με αργούς ρυθμούς και φυσικά ο υπερκαταναλωτισμός δεν είχε μπει στις ζωές των ανθρώπων. Ώσπου την τελευταία δεκαετία όλο και περισσότερες μονάδες άρχισαν να κτίζονται με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να ψάχνει μόνο ξενοδοχεία και με φυσικά πάρα πολλές παροχές. Έτσι η λέξη camping άρχισε να χάνετε από το λεξιλόγιο του καταναλωτή.
Και έτσι εμφανίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια μια καινούρια λέξη , η λέξη Glamping που προκύπτει από τις λέξεις glamour και camping.
Σκηνές , διαμορφωμένα κοντέινερ , τροχόσπιτα και διάφορες πρωτότυπές κατασκευές έχουν με διαμορφωθεί σε δωμάτια με πολλές παροχές σύμφωνα με τις προδιαγραφές ενός ξενοδοχείου.
Το Glamping πλέον είναι μόδα και θα μείνει για αρκετά χρόνια γιατί ποιος θα χάσει την εμπειρία να κάνει την διαμονή του σαν να ήταν σε ξενοδοχείο και δίπλα στην Θάλασσα , δίπλα στην φύση.
Bubbles tents , Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής
Διάβασε περισσότερα... ή επισκέψου την ιστοσελίδα τους bubbletents.gr
Armenistis camping & bungalows, Κάμπινγκ Αρμενιστής, Σάρτη Χαλκιδικής
Nisi Glamping , Thesi Agios Ioannis, Παραλία Ραχών
Farout Club Beach Resort & Camping , Mylopotas Beach, Μυλοπότας, Ίος
Vasilikia Mountain Farm & Retreat , Παύλιανη Φθιώτιδας