Isle Porquerolles, France, 28 september 2016. The all new Oceanis Yacht 62 By Beneteau. Ph: Guido Cantini / Sea&See
in

Istion Yachting: διακοπές με σκάφος για όλους

Η Ελλάδα μας είναι ένας τόπος με εκατοντάδες πανέμορφα νησιά και νησίδες, τεράστια ακτογραμμή, εντυπωσιακό ανάγλυφο, υπέροχες παραλίες και τοπία απαράμιλλης ομορφιάς. Σε μία χώρα με τέτοιο φυσικό πλούτο οι διακοπές με σκάφος φαντάζουν ο ιδανικότερος τρόπος να εξερευνήσετε μαγευτικούς θαλάσσιους προορισμούς, που ούτε καν φανταζόσασταν ότι υπάρχουν.

Είτε προγραμματίζετε διακοπές με οικογένεια ή φίλους είτε μία ρομαντική απόδραση, η ιδέα να ταξιδέψετε σε διάφορους προορισμούς με το δικό σας σκάφος είναι μια ελκυστική πρόταση για τις φετινές σας στιγμές χαλάρωσης. Και αν οι διακοπές με σκάφος φαντάζουν όνειρο, η εταιρεία ενοικίασης σκαφών «Istion Yachting» σάς φέρνει πολύ κοντά στο να το κάνετε πραγματικότητα και να απολαύσετε:
• 100% ελεγχόμενο περιβάλλον
• συνθήκες υγιεινής υψηλών προδιαγραφών
• ιδιωτικότητα στο βαθμό́ που επιθυμείτε, με την οικογένεια ή την παρέα σας
• απόλυτη επαφή́ με τη φύση
• 29 χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας στην ενοικίαση σκαφών αναψυχής

Η «Istion Yachting», μέσα από τις ερωτήσεις του taxidevoumemazi.gr, εξηγεί τα πλεονεκτήματα των διακοπών με σκάφος και δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τον σωστό σχεδιασμό τους.

Οι διακοπές με σκάφος είναι παρεξηγημένες και θεωρούνται πολυτελής επιλογή διακοπών. Στην πραγματικότητα, πόσο οικονομικές είναι και κατά πόσο μπορούν να γίνουν προσιτές σε όλους;

Προσιτές και ασφαλείς διακοπές είναι το συνώνυμο των διακοπών με σκάφη στα χρόνια της πανδημίας. Με τις εταιρείες να ανταπεξέρχονται άμεσα στη ζήτηση από Έλληνες συμπολίτες μας, και με ειδικά πακέτα διακοπών με σκάφος, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ένα όλο και μεγαλύτερο αριθμό συμπατριωτών μας, να δοκιμάσουν τις διακοπές με σκάφος και να απολαύσουν τις ελληνικές θάλασσες με σκάφος!
Έχοντας τη δυνατότητα να νοικιάσετε σκάφος ανάλογο του αριθμού επιβατών, και με την επιλογή ανάμεσα σε ιστιοπλοϊκό και καταμαράν, οι τιμές είναι προσιτές για κάθε ελληνική οικογένεια, που θα εξέδραμε σε κάποιο νησί και, φυσικά, θα συνυπολόγιζε τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής σε σχέση με τα έξοδα για την ενοικίαση ενός σκάφους με κυβερνήτη.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα των διακοπών με σκάφος;

Με αφετηρία την επιλογή του ιδανικού σκάφους όλα είναι εφικτά: στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου, συναρπαστική ιστιοπλοϊκή δράση στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων, γαστρονομικές εκπλήξεις από αναγνωρισμένους chef, απόλυτη επαφή με τη φύση ή κοσμοπολίτικο lifestyle. Είτε πρόκειται για οικογενειακές διακοπές, είτε για μια ρομαντική απόδραση, είτε για μια θαλασσινή περιπέτεια με φίλους, είτε για την οργάνωση ενός event, ένα σκάφος προσθέτει κομψότητα και στυλ. Η Ελλάδα ήταν πάντα δημοφιλής προορισμός yachting. Διαθέτει πολυνησία και τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο, κοσμοπολίτικους προορισμούς που σφύζουν από́ ζωή ή απομονωμένες τοποθεσίες με ιστορική, αρχαιολογική ή και περιβαλλοντική αξία. Τέλος, οι διακοπές με σκάφος παρέχουν πρόσβαση και διαμονή σε μέρη μοναδικού φυσικού κάλλους που δεν προσεγγίζονται με χερσαία μέσα.

Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, είναι ένας παραπάνω λόγος να επιλέξει κανείς αυτό το είδος διακοπών φέτος το καλοκαίρι;

Η αναψυχή, που για 2ο συνεχόμενο καλοκαίρι έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ, αλλά και οι αποστάσεις που επιβάλλεται να τηρηθούν στη νέα μας πραγματικότητα καθιστούν τις διακοπές με σκάφος την πιο υπεύθυνη και ασφαλή επιλογή προς τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Προσφέρουν ανεμελιά για όλους, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, και ταυτόχρονα ικανοποιούν τις αυξημένες απαιτήσεις για ιδιωτικότητα.

Τι θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος που επιλέγει τις διακοπές με ιστιοπλοϊκό;

Συνήθως, παράμετροι όπως: α) η χρονική διάρκεια του ταξιδιού σας, β) η περίοδος του χρόνου που επιθυμείτε να ταξιδέψετε, γ) το σύνολο των ατόμων, δηλαδή αν είστε ομάδα, ζευγάρι ή μεμονωμένος επισκέπτης που επιθυμεί να νοικιάσει μόνο μια καμπίνα, είναι καθοριστικές ώστε να σάς προτείνουμε τον κατάλληλο τύπο και μέγεθος σκάφους. Η αφοσιωμένη ομάδα της Istion καθοδηγεί βήμα-βήμα όσους δεν έχουν προηγούμενη ιστιοπλοϊκή εμπειρία, συζητώντας της ανάγκες τους και φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια.
Για όσους είτε δεν διαθέτουν δίπλωμα ιστιοπλοΐας είτε είναι έμπειροι αλλά επιθυμούν να χαλαρώσουν χωρίς έννοιες στις διακοπές τους, η ναύλωση σκάφους με skipper (καπετάνιο) αποτελεί την ιδανικότερη λύση. Άρτια εκπαιδευμένοι, φιλικοί και φιλόξενοι, οι εξουσιοδοτημένοι κυβερνήτες μας σάς οδηγούν με ασφάλεια στους προορισμούς που επιθυμείτε και σάς συστήνουν εκπληκτικά μέρη που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 13 σημεία αναχώρησης της Istion στην Ελλάδα για να ξεκινήσετε την ιστιοπλοϊκή σας περιπέτεια:

– Αθήνα (Άλιμο) & Λαύριο προς Σαρωνικό και Κυκλάδες
– Κω & Ρόδο προς Δωδεκάνησα
– Λευκάδα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά & Πρέβεζα προς όλο το Ιόνιο
– Βόλο & Σκιάθο προς Σποράδες και Β. Αιγαίο
– Μύκονο & Πάρο προς Κυκλάδες
– Ναύπλιο προς νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς του Αργοσαρωνικού

Πόσα άτομα μπορούν να φιλοξενήσουν τα σκάφη της εταιρείας σας και ποιές είναι οι βασικές ανέσεις που προσφέρουν;

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του σκάφους, ο επιτρεπόμενος αριθμός επιβατών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 12 άτομα. Σκάφη που μεταφέρουν περισσότερα από 12 άτομα στην Ελλάδα θεωρούνται “επιβατηγά πλοία” και οφείλουν να συμμορφώνονται με τους ανάλογους κανονισμούς ασφάλειας.

Η Istion προσφέρει:

– επανδρωμένα πολυτελή σκάφη & megayachts  (με πλήρωμα)
– ιστιοφόρα catamarans κρουαζιέρας (με ή χωρίς πλήρωμα)
– ιστιοπλοϊκά σκάφη (με ή χωρίς πλήρωμα)

Πλήρως εξοπλισμένα (αφαλάτωση, ηλιακά πάνελς κ.ά.) και συντηρημένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα,
Επίσης προσφέρουν την άνεση που αναζητάτε στη διαβίωση επί του σκάφους, δηλαδή:

– καμπίνες με ατομικό μπάνιο
– A/C
– Wi-Fi
– πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
– πληθώρα θαλάσσιων παιχνιδιών όπως SUP, Kayak κ.ά.

Ειδικά τα Catamarans, λόγω σχεδιασμού, παρέχουν πιο σταθερή πλεύση και πιο άνετη διαμονή λόγω μεγαλύτερων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, χωρίς να θυσιάζουν στο ελάχιστο το κομμάτι της ιστιοπλοΐας. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για ασφαλής οικογενειακές διακοπές.

Γιατί κάποιος να επιλέξει την Istion Yachting για τις διακοπές του;

Για 3 βασικούς λόγους:

α) Διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους σε αριθμό (230+ σκάφη) και νεότερους σε ηλικία (μέσο όρος τα 5 έτη) στόλους στην Ελλάδα, αποτελούμενο από όλα τα νέα μοντέλα των γνωστότερων ναυπηγείων (Lagoon, Beneteau, Jeanneau, CNB, Excess, Catana Bali, Fountaine Pajot, Nautitech, Dufour, Hanse)

β) Διατηρεί σταθερά κορυφαίο το επίπεδο της εξυπηρέτησης σε όλα τα στάδια της διαδικασίας: από το θερμό καλωσόρισμα των πελατών της, τη διεκπεραίωση εγγράφων και την παράδοση / παραλαβή των σκαφών, έως την παροχή 24/7 τεχνικής υποστήριξης σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους και τη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες κάθε χρόνο.

γ) Επιδιώκει συνεχώς τη δημιουργία νέων βάσεων εξυπηρέτησης σε στρατηγικά σημεία ανά την Ελλάδα, συστήνοντας νέους προορισμούς, συναρπαστικά ιστιοπλοϊκά δρομολόγια και πρόσβαση σε λιγότερο δημοφιλής τοποθεσίες. Αυτή η πρωτοβουλία επιτρέπει, επίσης, στην Istion να συνεργάζεται στενά με τοπικές αρχές και φορείς ώστε να διασφαλίζει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προς τους επισκέπτες της.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Istion Yachting επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα : https://www.istion.com/

Λεωφόρος Ποσειδώνος 1, 174 55 Άλιμος, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 9811 515, Φαξ 210 9811 990
E-mail: charter@istion.com


Σου άρεσε το άρθρο;

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

10 πόλεις του κόσμου ιδανικές για ποδηλασία

Kenzi Rose Garden: μία όαση διαμονής στο Hivernage του Μαρακές