«Να μαγειρέψουν σαν Ελληνες» παροτρύνει τους εκατομμύρια αναγνώστες του το βρετανικό National Geographic
Σε κείμενό του που φέρει τον τίτλο «Τα 31 καλύτερα ελληνικά νησιά να επισκεφθεί κανείς το 2024», το περιοδικό αποθεώνει τη γαστρονομία του νησιού.
Προτείνει τους αναγνώστες του να δοκιμάσουν τις σπεσιαλιτέ του, όπως τα μαγειρευτά ρεβίθια και το Μαστέλο Σίφνου, ενώ εξηγεί και τον τρόπο με τον οποίο σιγομαγειρεύονται.
Αναφορά κάνει και τον Νικόλαο Τσελεμεντέ ως τον «πατέρα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας» με καταγωγή από τη Σίφνο.
Παράλληλα προσθέτει πως η Σίφνος διαθέτει πλούσια γαστρονομική ιστορία και είναι εξαιρετικά όμορφη με τα λευκά υπέροχα χωριά Απολλωνία, Αρτεμώνας και Κάστρο, τις αμμώδεις παραλίες και τα τοπία που είναι γεμάτα ξωκλήσια και διασχίζονται από δεκάδες μονοπάτια.