Το νέο spot της Μυκόνου που ήρθε για να γίνει στέκι!
Πριν προλάβει καλά-καλά να γιορτάσει τα εγκαίνιά του, το «El Dorado» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου που σπεύδει να δει από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει στο Δραφάκι κάθε βράδυ.
Καλό φαγητό, cocktails, vibes, μουσική και χορός σε έναν χώρο φιλόξενο αλλά και προσεγμένο.
Φαγητό και cocktails
Στo «El Dorado» θα βρει κανείς γεύσεις από τη Λατινική Αμερική σε έναν χώρο όπου μπορεί να μοιάζει με καντίνα αλλά… δεν είναι.
Εκεί ο κόσμος απολαμβάνει πεντανόστιμα tacos, burritos, quesadillas, burgers και πολλά ακόμα σε συνδυασμό με δροσιστικά cocktails σε ένα περιβάλλον όπου ο dj δίνει τον ρυθμό με afro ακούσματα.
Και πιστέψτε με, λίγοι είναι εκείνοι που αντιστέκονται σε έναν χορό! Έτσι, τα βράδια, μετά τις 9 μ.μ. δημιουργείται ένα αυτοσχέδιο πάρτι.
Οι τιμές για τα προσφερόμενα πιάτα είναι οικονομικές και οι επιλογές σε γεύσεις αμέτρητες, αφού μπορεί κανείς να επιλέξει από πρωινό μέχρι βραδινό και από χυμό έως μπύρες και cocktails.
Αν βρεθείτε στο νησί της Μυκόνου, αξίζει να το επισκεφθείτε!