Η συμμετοχή του δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2022 -
in

Η συμμετοχή του δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2022

Με πολλές εποικοδομητικές επαφές ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 7 μέχρι 9 Νοεμβρίου 2022.

Η συμμετοχή του δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2022 -

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, Πλούτωνας Κοριτσιάδης, είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει σε πλήθος προγραμματισμένων συναντήσεων με φορείς, αξιόλογους διεθνείς ταξιδιωτικούς συντάκτες, bloggers και influencers, ενώ επίσης ενημέρωσε τουριστικά πρακτορεία σχετικά με την εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος της Ίου. Δημοσιογράφοι που κατά καιρούς συνεργάζονται με καθιερωμένα ΜΜΕ όπως ενδεικτικά είναι τα National Geographic Traveller, CNN, La Quotidienne, MSN Lifestyle, German Press Agency, εντυπωσιάστηκαν από την ενημέρωση και τα διαφορετικά πρόσωπα που διαθέτει το Κυκλαδίτικο νησί του Ομήρου!

Η συμμετοχή του δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2022 -

«Παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση, το κλίμα ήταν αισιόδοξο, ωστόσο δεν υπήρχαν περιθώρια επανάπαυσης στο Λονδίνο. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εντός του εκθεσιακού χώρου του ΕΟΤ, έγιναν στοχευμένες συναντήσεις για την Ίο με δημόσιους φορείς, εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ και influencers στα social media κυρίως από Αγγλία και Αμερική με έμφαση σε activities, honeymooners, καταδύσεις και άλλες μορφές τουρισμού», επισήμανε ο κ. Κοριτσιάδης.

Σου άρεσε το άρθρο;

Η Emirates διοργανώνει Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα -

Η Emirates διοργανώνει Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

Σοφία Ζαχαράκη (Υφυπ.Τουρισμού): “Πολιτισμός και καινοτομία, οι βάσεις του ελληνικού τουρισμού της επόμενης δεκαετίας” -

Σοφία Ζαχαράκη (Υφυπ.Τουρισμού): “Πολιτισμός και καινοτομία, οι βάσεις του ελληνικού τουρισμού της επόμενης δεκαετίας”